Mbyllet operacioni i madh në merkato në aksin Torino Milano.

 

Milan afron Higuain dhe Caldara ndërsa Bonucci kthehet tek Juventus. Higuain do ti kushtojë në total kuqëzinjve 55 milion euro.

 

Nga ana tjetër Caldara dhe Bonucci janë shkëmbyer kokë me kokë. Bonucci kthehet tek bardhezinjtë pas vetëm një sezoni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *