Është hedhur pak më parë në Nyon të Zvicrës shorti për fazën e 16-të të Europa League.

Ndeshjet e para do të zhvillohen më 7 mars në shtëpinë e “të dobëtëve” (Freiburg, Garabagh, Milan, Benfica, Roma, Marseille, Sparta, Sporting) dhe e dyta më 14 të muajit mars në shtëpinë e të fortëve ( West Ham, Brighton, Rangers, Atalanta, Liverpool, Villarreal, Slavia, Leverkusen).

Ndeshjet për fazën e ardhshme:

Sparta – Liverpool
Marseille – Villarreal
Roma – Brighton
Benfica – Rangers
Freiburg – West Ham
Sporting Lisbonë – Atalanta
Milan – Slavia
Karabak – Leverkusen /vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *