Subscribe

Ne zbardhjen e vrasjeve te 21 janarit, u përfshinë edhe ekspertet e Byrosë Amerikane te Hetimit. Te dërguarit e FBI zbuluan se ish-Komandanti i Gardës, Ndrea Prendi dhe gardisti Agim Llupo, vranë Faik Myrtajn dhe Ziver Veizin. Skema e krimit është bere publike edhe ne emisionin “Zone e Ndaluar” ne Vizion Plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *