Prokuroria do të dërgojë në Gjermani analizat per personat, të cilët u lënduan gjate mitingut të Partisë Demokratike. Organi i akuzës i kontaktuar nga Vizion Plus ben me dije se nuk ka laborator shkencor te specializuar për nxjerrjen e rezultateve të sakta, qe do te përcaktonin shkakun e komplikacioneve te qytetareve. Të dëmtuarit kishin irritim te lëkurës, skuqje të syve dhe probleme ne frymëmarrje. Prokuroria ka sekuestruar disa prozhektore ndriçimi, të përdorur ne miting. Deri më tani, akuza zyrtare e Prokurorisë është ajo e pengimit të subjektit zgjedhor të parashikuar në nenin 325 i kodit penal.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *