Prokuroria nisi verifikimin pasuror te gjyqtares Majlinda Andrea dhe bashkëshortit te saj Odhise Andrea. Burime pranë organit te akuzës thane se gjyqtarja e Gjykatës se Larte po merret ne pyetje, pasi akuzohet se ka marre ryshfet 50 mije euro për ndikim ne dhënien e një prone ne Butrint të Sarandës. Paratë, sipas akuzës, janë dhënë në formë borxhi nga Ilia Çabiri dhe Eleni Lino, të cilët ishin përfitues të pronës. Prokuroria dyshon se paratë janë dhënë me qëllim për të ndikuar në dhënien në favor të tyre të vendimit të Gjykatës së Lartë, ndërsa ndërmjetësi i kësaj çështjeje është identifikuar Petraq Dashi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *