Partia Demokratike do te kërkoje ngritjen e dy komisioneve te reja hetimore nje per ARMO-n dhe nje procesin e pranimeve ne universitete. Vendimi është marre gjate mbledhjes se grupit parlamentar demokrat. Gjithashtu ne këtë mbledhje është kërkuar qe te mbyllet puna me dy komisionet e tjera hetimore, atë per serverin e tatimeve dhe per shkarkimet ne administrate; komisione qe jane ngritur nga opozita qe ne fillim te vitit 2015 e nuk kane prodhuar ende asnjë dokument.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *