Helmimi masiv i rreth 600 qytetarëve të Krujës nga uji, mblodhi këtë të shtunë dhjetëra banorë para Bashkisë së qytetit.

 

Qytetarët njëzëri kërkuan dorëheqjen e kryetarit të bashkisë, si dhe drejtorin e Ujësjellësit, duke i cilësuar si shkaktarë të mungon uji i pijshëm dhe ndotjes së tij prej disa ditësh një vend.

 

Ata gjithashtu shprehen të shqetësuar për të ardhmen e fëmijëve të tyre.

 

Protesta që zgjati rreth një orë, vjen pas rezultatit të analizave nga ISHP,  nga të cilat rezultoi se në ujë kishte përmbajtje amoniaku si dhe bakterin Enterokok.

 

Ajo pritet të vijojë edhe në ditët në vijim nëse nuk merren masa pëe zgjidhjen e problemit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *