Subscribe

Helikopteri i Forcave të Armatosura ka ndërhyrë për të shuar zjarrin që ka rënë në pyllin e Semanit.

 

Në dispozicion nga ministria e Mbrojtjes për shuarjen e flakëve është vënë helikopter Cougar i FA i pajisur me kovat e posacme me kapacitet 2500 litra.

 

Në helikopterët e FA  janë instaluar kovat dy muaj më parë dhe kanë rritur me 7 herë kapacitetin për përballimin e emergjencave civile.

 

Zjarri i cili u lokalizua mesdiën e sotme deri tani ka djegur 2 hektarë me pisha dhe shkure.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *