“Dita e Artit Figurativ Lushnjar” , ishte aktiviteti qe beri bashke pas shume kohesh piktore te ketij qyteti.

 

Ekspozita e organizuar nga Bashkia e Lushnjës u zhvillua në pedonalen përpara shtëpisë muze “Kongresi i Lushnjes”,

 

Piktorët Lushnjarë paraqitën punimet e tyre me tematikë të ndryshme. Pikturat ishin punuar në vaj.

 

Në mesin e piktorëve që ekspozuan punimet e tyre ishte I mirënjohuri Helidon Haliti por edhe mjaft të tjerë si: Kastriot Boriçi, Mikel Basha, Arjan Hasanlliu, Erit Vodo, Edmond Papathimiu, Edi Halilaj, Euro Rrasa, Altin Cani, Adriatik Doge, Alisia Prift dhe Oliana Toni.

 

Ekspozita u ndoq me interes nga qytetarët Lushnjarë.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *