Lideri i opozitës Lulzim Basha ka dhënë alarmin se lufta per drogën ka shënuar viktimën e 5 ne muajt e fundit. Ne nje postim ne rrjetet sociale, Basha ka deklaruar se vrasja e 31-vjeçarit Gjok Arra ne Dukagjin, pak dite me pare, ka pasur arsye konfliktet per kanabisin.
Basha ka theksuar se droga po vret, po pushton politiken e po shkatërron procesin politik siç ndodhi ne Diber. “Edi Rama vetë është me kriminelët. Ai ju ka dhënë atyre lirinë dhe fuqinë ta kthejnë Shqipërinë në pronë të krimit, mjaft që t’i shërbejnë atij me para dhe vota. Në këtë situatë ne duhet të bëhemi të gjithë bashkë për t’i bërë rezistencë krimit dhe për të ndalur rrënimin e vendit,” deklaron lideri i opozitës Basha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.