Archie tani është 6-muajsh dhe Duka e Dukesha e Sussex, kanë ndarë disa detaje lidhur me të në një takim me familjet e ushtarëve mëngjesin e djeshëm. Ata kanë  treguar se i vogli tashmë ecën këmbadoras dhe i kanë dalë dy dhëmbët e parë.

 

Harry u shpreh se vlerësonte punën e gjithë nënave për rritjen e fëmijëve të tyre ndërsa bashkëshortët kanë qenë me misione jashtë vendit. Ai shprehu keqardhjen e tij që ata janë detyruar të humbasin momente nga rritja e fëmijëve të tyre, për të mbrojtur atdheun.

 

Me sa duket, në fotot e ardhshme, Archie-n e vogël do ta shohim me dhëmbët e parë dhe ndoshta për dore me prindërit./ LIVING

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *