Të identifikosh trendet e reja nuk është aq e vështirë sa duket, pasi mjafton të bësh një shtëtitje në rrugët e Tiranës dhe kupton që të gjitha vajzat, ndoshta djemtë më pak, përqafojnë tendencat e reja sapo dalin!

 

Shapkat ishin prurja e re e këtij viti, që sigurisht siç pritej dhe rrugët tona u pushtuan nga këto të fundit!

 

Në vend të sandaleve e këpucëve pranverore, vajzat po veshin shapkat, që këtë sezon kanë ardhur në modele e dizajne të ndryshme për të kënaqur çdo shije e për të plotësiua çdo kërkesë.

 

Na vjen keq t’ju themi që me shapkat e shtëpise nuk mund të dilni, pasi duhet të blini ato që janë dizajnuar për në rrugë!

 

Nëse ndihnei të konfuzuar hidhini një sy fotogalerisë së mëposhtme për të parë modelet më të bukura.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *