Subscribe

Temperaturat e nxehta duket se kanë “nxehur” dhe fermerët, të cilët kanë organizuar një “shkuma party”.

Ka qenë ideja e Dijonisit të organizonte një festë në fermë, e cila u mirëprit nga fermerët e tjerë. Shumë shpejt në “Fermën VIP”, atmosfera ndryshoi dhe nga një rutinë u kthye në një festë me plot energji dhe “harbim”.

Fermerët filluan të kërcejnë nën tingujt e muzikës elektronike dhe të kalojnë momente të bukura në oborrin e shtëpisë. /vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *