Subscribe

Kosova është një shtet i paqëndrueshëm në Ballkan, pasi nuk ka arritur të shtrijë juridiksionin në të gjithë vendin. Kështu është shprehur kreu i AAK-së Ramush Haradinaj në një intervistë për Kosova Press. Haradinaj ka thënë se Prishtina zyrtare nuk njihet as nga shtetet fqinje. Për Këtë Situatë Kreu i AAK-së Haradinaj bën përgjegjës kryeministrin Isa Mustafa, që e cilëson si të paaftë për të drejtuar vendin. Megjithatë Haradinaj nuk ka vënë vija të kuqe për bashkëpunim me asnjë parti, përfshi dhe PDK-në e LDK-në që drejtojnë sot qeverinë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *