Pronari i një lokali në Durrës u gjobit nga policia sepse nuk zbatoi masat anti-COVID që janë në fuqi.

 

Policia njoftoi se lokali i tij ishte hapur dhe vazhdonte punën edhe pas orës 22.00, orë kur të gjitha bizneset duhet të jenë të mbyllur.

 

Gjoba për pronarin ishte 1.000.000 lekë.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *