Ndoshta jo të gjithë e njohin, por nëse dikush është në kërkim të turizmit të aventurës, atëherë një nga zgjedhjet që mund të bëjë janë kanionet e Skraparit. Për herë të parë kjo bashki inauguroi edhe zyrën e turizmit, e cila do të jetë në dispozicion të vizitorëve për t’i orientuar ata se ku duhet të shkojnë. Për Sonja Popën,  drejtoren e turizmit në Ministrinë e Zhvillimit Ekonomik kjo zonë ka shumë më tepër edhe se thjesht sporti rafting. Ushqimi dhe natyra e këtij vendi ka potenciale për të tërhequr sa më shumë turistë. Skrapari është vendi i turizmit të aventurës. Përgjatë 9-muajve të vitit, lumi Osum në të gjithë zonën e Skraparit ofron një spektakël të vërtetë për të gjithë ata që janë të apasionuar pas raffting, shoqëruar kjo është me pamjen mahnitëse të kanioneve, unike në rajonin e Ballkanit.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *