Me largimin e Haki Çakos nga posti i drejtorit te përgjithshëm te policisë, janë hapur konkurset për te dhënë gradën “drejtues i pare”.

 

Drejtori i komanduar i policisë së shtetit Rebani Jaupi ka urdhëruar hapjen e procesit për fitimin e gradës policore. Urdhri specifikon se janë 5 vende të lira pune që korrespondojnë me këtë gradë, një ndër të cilët është posti i drejtorit të përgjithshëm të policisë së shtetit. Urdhri parashikon që aplikantët të dorëzojnë dokumentacionin deri më 16 janar.

 

Emrat me të përfolur si pasues të drejtorit të liruar Haki Çako, janë Ardi Veliu, drejtori i policisë së Tiranës, Agron Sojati, ish-drejtor i anti-terrorit, aktualisht këshilltar për sigurinë në kryeministri dhe Gjovalin Loka, drejtor i policisë së Shkodrës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.