Në 13 qeshor do të zgjidhet Kryetari i ri i Partisë Demokratike. Sekretari i Përgjithshëm, Gazement Bardhi ka propozuar që secili prej anëtareve të kryesise qe ka shpallur ambicien, të ketë mundësine që ta shpjegojë vizionin e tij në institucione, pa paragjykuar askënd.

 

Duke filluar nga sot, 16 maj deri më 22 maj, do të paraqitet kërkesa për kandidim nga ata që përmbushin kriteret dhe më 13 qershor do të bëhen zgjedhjet sipas parimit “një anëtar, një votë”.

 

Fushata në të gjitha strukturat do të jetë mes datave 24 maj dhe 11 qershor.

Vijon…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *