Subscribe

“Viewpoint” është ekspozita me e re e hapur ne kryeqytet. Eros Dibra dhe Dea Tili sjellin ne artin e tyre dy koncepte te ndryshme te realitetit. Eros e shikon botën nga jashtë, ndërsa Dea, nga brenda. Ne Galerinë Kalo, te dy sjellin ne kanavace pjesë të përditshmërisë. Ekspozita u ndoq edhe nga Ambasadori i Gjermanisë në vendin tonë, Hellmut Hoffman si dhe kritike te artit. Gazmend Leka, profesor i tyre vlerësoi telajot e ekspozuara ne “Viewpoint”. Ekspozita ” Viewpoint” do të qëndrojë e hapur nga data 1 deri ne 24 prill në Galerinë ‘Kalo’ në Tiranë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *