Nisma Thurje, nën siglën e të cilës do të garojë për deputete Rudina Hajdari, nuk do të pranojë të bashkëqeverisë me PS apo PD.

 

Këtë qëndrim të prerë e bëri të ditur vetë Hajdari në studion e “Quo Vadis”, përballë gazetares Pranvera Borakaj.

 

“Jo, sepse ajo c’ka mungon në shoqërinë tonë është mungesa e besimit që kanë qytetarët tek politikanë, tek partitë dhe në mënyrë që ne të fitojmë besimin dhe ta risim besimin dhe ta rrisim mbështetjen që kemi në vijim në vitet e ardhshme është duke qenë besnik ndaj atyre që sot na mbështesin, që sot na japin pra mundësinë dhe shancin për të qënë nesër në parlament dhe për t’i përfaqësuar.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *