Kaka ka pasur gjithmonë një reputacion si një djalë i mirë. Veterani brazilian vinte nga një familje e pasur, ishte i arsimuar, i edukuar, e donte fenë dhe asnjëherë, asnjëherë nuk shkaktoi telashe. Në të njëjtën kohë ai ishte një futbollist i madh me një karrierë të madhe dhe sigurisht kontrata të mëdha.

Pavarësisht gjithë kësaj, gruaja e tij, me të cilën kishte dy fëmijë, vendosi të divorcohej. Gjë që i habiti të gjithë për shkak të karakterit të Kakas. Carolyn Seliko zbuloi arsyen pse e bëri dhe… habiti gjithë botën: “Ai ishte shumë perfekt për mua”!

Ajo nuk e donte sepse ai bëri gjithçka në mënyrë perfekte. Dhe kjo u bë shkak për të “prishur” familjen e saj pas 10 vitesh martesë.

“Kaka nuk më tradhtoi kurrë, më trajtoi shumë, më dha një familje të mrekullueshme, por nuk isha i lumtur. Diçka mungonte, problemi ishte se ai ishte shumë… perfekt për mua!”, tha ajo. /vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *