Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko është infektuar me koronavirus.

 

Mësohet se ai ndodhet në karantinë dhe se gjendja e tij shëndetësore nuk është e rënduar.

 

Këtë të enjte u konfirmua pozitive edhe ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *