Subscribe

Gushti do të mbyllet me diell për të gjithë ata pushues që kanë zgjedhur  ti shfrytëzojnë ditët e fundit të muajit në zonat bregdetare.

Meteorologet thonë se vlerat maksimale të temperaturave do të arrijnë deri në 39 gradë.

Ndërsa sa i përket fillim shtatorit, temperaturat do të ulen dhe do të shoqërohen me reshje shiu.

Muaji gusht edhe pse ishte më i nxehti i verës, u shoqërua edhe me reshje lokale shiu pjesw tw ndryshme tw territorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *