Klima politike ne Gjeorgji, ku ne 8 tetor do te mbahen zgjedhjet parlamentare është nxehur, dhe kete e dëshmojnë edhe pamjet. Te ftuar ne nje debat televiziv, dy kandidate per kuvendin e ri pasi kane fyer njeri-tjetrin verbalisht, jane përplasur edhe fizikisht. Protagonistet e sherrit ishin përfaqësues te dy forcave politike, Lëvizja Demokratike dhe Blloku Politik Industrial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *