Mbledhja e grupit parlamentar te Partisë Socialiste është përqendruar mbi reformën ne sistemin e drejtësisë. Takimi ka nisur me raportimin e kreut te Komisionit te Posaçëm Parlamentar te Reformës, Fatmir Xhafaj. Ai ka bere një përmbledhje te gjate mbi gjithçka është bere qe nga nisja e procesit deri me tani. Pas raportimit te zotit Xhafaj, kryeministri Edi Rama ka vlerësuar punën e bere nga deputetet socialiste, anëtare te Komisionit te Posaçëm Parlamentar, si dhe angazhimin e eksperte e te nivelit te larte. Kreu i qeverise ka kërkuar angazhimin maksimal te ligjvënësve socialiste, qe ndryshimet kushtetuese te cilat lidhen direkt me reformën ne drejtësi, ne mënyre qe te votohen ne Kuvend brenda muajit mars. Kryeministri Rama ka theksuar se reforma ka mbështetjen e partnereve ndërkombëtare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *