Ka qene nje dite fitore e mërkura per Partine Demokratike dhe Lulzim Basha është pritur me duartrokitje ne mbledhjen e grupit parlamentar. Burime nga mbledhja bëjnë te ditur se kryetari Basha ka falënderuar te gjithe grupin per mbështetjen, ndersa eshte vendosur qe ne séance e se enjtes te votohet pro reformës. Edhe ish-kryetari Berisha ka vlerësuar kontributin e Partisë Demokratike ne reformën ne drejtësi. Ndërkohe deputeti demokrat Eduard Selami, ndryshe nga nje dite me pare, ka vlerësuar qëndrimin e kryetarit Basha. Nje nga deputetet qe ka pasur vërejtje per reformën ne drejtësi eshte dhe Genc Ruli. Te dy palët, mazhoranca dhe opozita kane rene dakord qe seanca e se enjtes te jete e shkurtër. Nga secila pale, do te flasë vetem nje deputet. Ndërkohe është ftuar qe ne parlament te jete i pranishme dhe kryetari demokrat Lulzim Basha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *