Ku të gjithë po flasin për muzikën pa cilësi dhe tallave në festivalin e fundvitit, Grupi Fisnikët kanë qenë të ftuar në emisionin “Këndo Këngën Time” në Vizion Plus.

“Gjithmonë jam nisur nga ajo që shpesh muzikës së Fisnikve edhe me vëllain kur kemi bërë muhabet i kam thënë “pop kos” muzikë pop kosovare sepse dallon prej muzikës tjetër. Nuk jemi as kopje e perëndimit, as kopje e lindjes por jemi shumë autokton. Gjeneratat e ardhshme mund me marrë diçka sepse ne jemi influencuar nga folklori shqiptar qe jemi modernizuar me pop muzikë, – ka përfunduar Agimi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *