Një ngjarje e pazakontë u regjistrua mbrëmjen e të shtunës në një zonë në Selanik.

 

Një grua doli e zhveshur në mes të rrugës, pa e vrarë fort mendjen për ata që i “ngulën sytë”.

 

Siç shkruajnë mediat greke, ajo po kryente një set fotografik.

 

Sapo përfundoi setin, një burrë iu afrua gruas dhe i hodhi një pallto. Ndërsa kalimtarët dhe banorët e zonës shijuan momentin.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *