Autoritetet policore greke vunë në dijeni kolegët shqiptarë se aktualisht lejohet kalimi i mjeteve të tonazhit të rëndë (kamion), të cilët kanë si destinacion rrugën e re Kapshticë-Kostur dhe më tej.

Dy dite me pare njoftimi i ardhur nga pala greke nuk lejoi kalimin e tonazhit te rende nga kjo pike per shkak te situates se rreshjeve dhe ngricave ne rruge.

Ky vendim hyri në fuqi ditën e dielë dhe ka zgjatur si masë të paktën deri këtë të hënë në mesditë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.