Subscribe

Forumi politik i gruas pranë Partisë Demokratike i është drejtuar vajzave dhe grave shqiptare per t’u bashkuar kundër qeverise Rama. Miratimi i importit te mbetjeve është shndërruar edhe ne kauzën e pare te opozitës kundër koalicionit qeverise, dhe deputetja Albana Vokshi ka kërkuar aktivizimin e grave kundër nje Shqipërie te mbushur me plehra e droge. Sot, pas 25 vjetësh, perspektiva e vetme që po ofrohet nga pushteti për shqiptarët por më së shumti për gratë shqiptare është trekëndëshi:
1) Plehra,
2) Drogë dhe Prostitucion
3) Varfëri dhe azilim

Ndërkohe qe kreybashkiakja e Shkodrës ka sulmuar kryeministrin Edi Rama per mungese bashkëpunimi. Te gjithë zonjat e Partisë Demokratike kane nënvizuar rendësin e rritjes se prezencës se grave ne strukturat drejtuese te Partisë Demokratike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *