Njëra prej zyrave të OSHEE është grabitur gjatë natës në Tiranë.

Nga të dhënat e para rezulton që pika e OSHEE tek rruga “Qemal Stafa” afër Prokurorisë së Përgjithshme është thyer dhe grabitur mesnatën mes të enjtes dhe te premtes.

Mesohet se eshte grabitur nje shuma e vogel parash.

Per kete ngjarje jane shpallur ne kerkim dy minorene qe jane fiksuar nga kamerat e sigurise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *