Grabitet një pikë për dhënien e kredive.

 

Ngjarja ndodhi në rrugën “Bardhyl” në Tiranë.

 

Sipas policisë, autori ka kërcënuar me armë punonjësit e fililait të institucionit privat, ka marrë një sasi parash dhe më pas është larguar me shpejtësi.

 

Efektivët kanë ngritur pika kontrolli për identifikimin dhe kapjen e autorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *