Një person i maskuar dhe i armatosur ka grabitur me armë një farmaci në rrugën “Bardhok Biba” në Tiranë.

Një person i paidentifikuar ka kërcënuar punonjësen e farmacisë dhe ka marrë një shumë parash.

Policia është vënë në ndjekje të autorit, teksa janë ngritur pika të shumta kontrolli.

Po kryhen verifikime si dhe jane sekuestruar pamjet e kamerave ne zone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *