Persona të paidentifikuar nën kërcënimin e armëve dhe të maskuar, kane grabitur një banke te nivelit te dyte ne Kurbin. Autoret pasi kanë thyer xhamin e njësisë së  bankës kanë marrë një sasi parash të cilat ishin në përpunim nga punonjësit dhe janë larguar me shpejtësi me një automjet. Fatmirësisht gjate grabitjes nuk ka pasur persona te lënduar.

 

Policia ka ngritur menjëherë pika te shumta kontrolli dhe po vijon krehjen e zonës për te mundësuar arrestimin e autoreve. Nuk dihet ende shuma e grabitur por ajo pritet te behet e ditur nga punonjësit e bankës se nivelit te dyte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *