Subscribe

Nje tjetër grabitje banke ndodh, këtë radhe ne zemër te qytetit te Vlorës. Sot ne oret e drekës, dy persona te armatosur e te maskuar kane mundur te marrin dy çanta te mëdha me para ne sportelet e nje banke qe ndodhej ne sheshin e “Flamurit”. Fatmirësisht agresoret, nuk i kane përdorur armet, duke mos lënduar njeri. Ne nje kohe fare te shkurtër, ata kane rrëmbyer parate dhe jane larguar me shpejtësi, duke i shpëtuar policisë. Hetuesit nuk bejne te ditur shumen e grabitur, ndërkohe qe kane kanë sekuestruar kamerat e sigurisë se objektit për te hedhur me shume dritë mbi ngjarjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *