Subscribe

Nje dyqan argjendarie është grabitur mesditen e kesaj te shtune ne Elbasan.

Ngjarja ka ndodhur afer Drejtorise se Policise.

Grabitesi ka hyre i maskuar dhe i armatosur ne argjendari.

Autori ka kercenuar shitesen qe ndodhej ne dyqan dhe ka mundur te marre sende me vlere, kryesisht flori.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *