Nje rrjet i përbëre nga shqiptare dhe italiane qe kryenin grabitje u zbulua nga policia italiane, qe arrestoi shtate persona. Operacioni e mori emrin“policet e rreme”, pasi vjedhjet kryheshin nga persona te veshur me uniforma policie. Ata kishin kryer 82 grabitje ne zona te ndryshme te Italisë. Hetimet per grupin kishin nisur qe ne vitin 2015. Pjesëtarët e tij mashtronin kryesisht te moshuarit, pasi hiqeshin si karabinierë dhe pasi tregonin distinktivët falso hynin ne vila e banesa, duke grabitur para dhe sende me vlere. Vjedhjet kryheshin edhe ne banesa, ku pronaret nuk ishin te pranishëm.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *