“4 fantastikët” i ka quajtur moderatori Florian Agalliu anëtarët e jurisë së spektaklit më të madh të talenteve “Tu si que vales”. Mëgjithatë duket se diçka e pazakontë do të ndodhë nesër në mbrëmje në ekranin e Vizion Plus.  Juria e “Tu si que vales” është goditur.

Këtë ka lajmëruar dhe vetë producentja Holta Dulaku, njëkohësisht anëtare e “4 fantastikëvë”, kur ka publikuar në faqen e saj në instagram disa foto, të cilat na konfirmojnë lajmin. Se për çfarë bëhet fjalë duhet të presim mbrëmjen e së enjtes, për të zbuluar të vërtetën. “Tu si que vales” transmetohet çdo të enjte në mbrëmje në orën 21:00 në ekranin e Vizion Plus.

tu si que vales 2 tu si que vales

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *