Tuna Sejdiu është një ndër artistet shqiptare që shquhet për linjat e saj perfekte trupore.

 

Shqiptarja nga Maqedonia u rikthye pas një kohe të gjatë në muzikë e që tashmë po komentohet vazhdimisht nga publiku. Paraqitjet e saj janë të zjarrta dhe ajo nuk nguron asnjëherë që të shaqet provokuese edhe në rrjetet më të frekuentuara sociale.

 

Ajo ndau një imazh me ndjekësit teksa rikthehet në një nga klipet e saj të dikurshme që duket se ka nostalgji për këtë kohë.

 

Pozat më të fundit të saj tregojnë se ajo ndodhet në formën më të mirë trupore.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *