Moti i keq ka sjelle probleme ne furnizimin me energji ne afro gjysmën e hartës se vendit. Edhe pse ka ngritur një shtab pune me 1867 punonjës, kompania e shpërndarjes thote se ne disa zona janë duke u zëvendësuar transformatorët, te cilët kërkojnë kohe ne vendosje. OSHEE eshte duke shpërvare flukset e energjisë ne mënyre qe oraret kur ajo konsumohet me teper te mos sjellin mbingarkese ne linja dhe defekte. Te gjitha hidrovoret dhe spitalet po furnizohen me energji. Ndërprerje te dritave ka ne Burrel, Lushnje, Durres, Elbasan, Gjirokaster, Korce, Kukes, Shkoder, Tirane, Vlore. OSHEE ka vene ne dispozicion shërbimin Call Center, per te gjithe konsumatorët, te cilet duan te raportojnë mungesën e furnizimit me drita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *