Është ndërprerë për 20 minuta seanca gjyqësore në Gjykatën e Apelit.

 

Kjo gjykatë, pritet të vendosë për fatin e Partisë Demokratike, se kujt nga grupimet do i takojë logo dhe vula e partisë.

 

Seanca ka nisur që prej orës 11:00, ku përplasjet mes përfaqësuesve të Berishës dhe atyre të Alibeajt, kanë qenë të pranishme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *