Gjykata e Krimeve të Rënda ka rrëzuar kërkesën për ndryshimin e masës së sigurisë për dy ish deputetet e Partisë Socialiste, Arben Ndoka dhe Arben Çuko.

 

Informacionet bëjnë me dije se dy ish-deputetët kishin kërkuar zbutjen e masës së sigurisë.

 

Ndërkohë avokati i Arben Ndokës, Maks Haxhia, ka thënë se ka apeluar vendimin për sekuestron e pronave në emër të familjes Ndoka, sipas të cilit nuk ka asnjë metër tokë në emër të Arben Ndokës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *