Gjykata e Tiranes pranon kerkesen e prokurorise per pushimin e hetimeve ndaj ish-kryebashkiakut te Shkodres, Valdrin Pjetri.

 

I zgjedhur në krye të kësaj bashkie, në zgjedhjet e 30 qershorit, ai u mor i pandehur për falsifikim të formularëve. Sipas hetimeve, Pjetri nuk kishte deklaruar hetimin dhe dënimin në shtetin italian për probleme me lëndët narkotike.

 

Por, pas disa muajsh hetime, Prokuroria vendosi të dërgoi për pushim çështjen në Gjykatë, me argumentin se vendimi i gjykatës italiane e ndalonte Valdrin Pjetrin ta deklaronte atë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *