Hermes Nikaj, i riu që njihet ndryshe dhe si “Zogu i Tiranës”, është lënë në burg për 15 ditë.

 

Nikaj u arrestua më 24 nëntor nga policia me akuzën e prostitucionit.

 

Nikaj është mbrojtur në sallën e gjyqit se nuk ka bërë asnjë gjë të keqe në jetë dhe se vajzat e bënin çdo gjë me dëshirën e tyre.

 

Ndërkohë prokuroria do të duhet që gjatë harkut 15 ditor të paraqitë të gjitha provat e saj në Gjykatë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *