Gjykata e Shkodrës ka lënë në burg  12 personat e arrestuar ne kete qytet si pjesë e një grupi që jepnin fajde me interes.

 

Ndalimi i tyre është bërë në kuadër të operacionit “Maranaj”, me masën e sigurisë “arrest me burg” të dhënë më herët nga gjykata. Burimet thanë se në seancën me dyer të mbyllura të gjithë kanë kërkuar lirim.

 

Ndërkohë nëse qytetarët ose biznesmenët nuk kthehin shumat në kohë, ata humbisnin prona që kishin lënë peng me marrëveshje.

 

Gjatë operacionit është sekuestruar shumë e mëdha parash, prona të luajtshme dhe të paluajtshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *