Prokuroria e Tiranës ka ankimuar vendimin e fundit të gjykatës për lirimin e pasurive të vëllëzërve Marku dhe pushimin e çështjes.

 

Institucioni i akuzës i është drejtuar apelit me kërkesë për sekuestron preventive të pasurisë së Sokol e Elson Marku dhe familjarëve të tij.

 

Katër ditë më parë Gjykata e Tianës rrëzoi kërkesën e prokurorisë dhe urdhëroi pushimin e kësaj ccështjeje, duke urdhëruar lirimin e pronave që kapin vlerën e rreth 5 milion eurove.

 

Vëllezërit Marku akuzohen për elementët penalë të trafikut të drogës, dhënies së parave me fajde dhe pastrimit të ardhurave prej këtij aktiviteti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *