Gjykata e Apelit në Vlorë riktheu në burg 58 vjeçarin Rakip Arapaj, i dyshuar si poseduesi i sasisë prej 5 ton hashash të gjendur në banesën e vëllait në fshatin Llakatund të Vlorës.

 

Vendimi për Arpajn është marre pa praninë e tij. Pas vendimit, policia shpalli ne kërkim 56 vjecarin. Ne seancën e caktimit te masës se sigurisë të mbajtur ne Gjykatën e Shkallës së Parë, në Vlorë u vendos që Arapaj, të gjykohej në gjendje të  lirë, në kushtet e dorëzimit të pasaportës dhe garancisë pasurore.

 

Ndërkohe dyshohet që i akuzuari të jete arratisur nga shtëpia.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *