Asim Vokshi do te jete anetari me i ri i gjykates se Larte. Presidenti i Republikes e ka dekretuar Vokshin, pas propozimit te keshillit te larte gjyqesor.

 

Ne kete menyre gjykata e Larte behet me 9 gjyqtare nga 19 qe duhet te kete ne total.

 

Ne njoftimin e presidences, kreu i shtetit terheq vemendjen mbi veprimtarine e keshillte  larte gjyqesor si dhe te kuvendit, lidhur me vonesat ne emerimet e anetarve te gjykates e Larte.

 

Dekretimi i zotit Vokshi ben qe kjo gjykate te shkoje drejt plotesimi te vendeve vakante, çka i hap me pas rrugen edhe plotesimit te gjykates Kushtetuese.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *