Subscribe

Gjykata e Lartë ka kthyer çështjen e Saimir Tahirit në Gjykatën e Posaçme të Apelit. Kjo ishte dhe kërkesa e vetë ish-ministrit të Brendshëm, Saimir Tahirit.

 

Tahiri do të rigjykohet nga Shkalla e Dytë, e cila do të marrë një vendim përfundimtar.

 

Sa i përket ish-drejtorit të Policisë Vlorë, Jaeld Cela, Gjykata e Lartë ka rrëzuar kërkesën e tij për t’u liruar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *