Gjykata e Durrësit ka vërtetuar mandatin e kandidates së PS, Valbona Sako.

 

Vërtetimi I ligjshmërisë së mandatit të kryebashkiakes për Valbona Sakon u bë nga gjyqtari Shpetim Reka pas kerkeses se bere nga Partia Socialiste.

 

Dy dite me pare, gjyqtarja Mimoza Margjekaj i kishte shpallur te pavlefshme votimet ne Durres ne 30 qershor me arsyetimin se Bindja Demokratike ishte regjistruar jashte afateve ligjore.
Te njejten strategji, PS do ta ndjekje edhe me bashkine e Vores, pasi gjykata shpall moskompetence per shqyrtimin dhe vertetimin e ligjshmerise se mandatit te kandidatit te PS, Agim Kajmaku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *